De gode historier fra Nordvirk

Udvikling af faglige kompetencer

Windows installationer – En hverdag i NordVirk – Udvikling af faglige kompetencer.

Vi omfavner en række forskelligartede opgaver i Nodrvirk, og bruger opgaverne som reel arbejdslæring, der kan bruges i erhvervslivet.
Klargøring til salg af brugte computere kræver, at vores kunder får en oplevelse af, at de modtager et nyt produkt der virker og lever op til deres forventninger – også softwaremæssigt.

Derfor har vi indført en kvalitetskontrol på opgaven, hvor der tjekkes at alt er, som det skal være. Det tager Jess sig af
Efter installationen tjekker han
– om der mangler opdateringer,
– om salgsgraduering er korrekt,
– om de korrekte drivere er installeret,
– batteristatus m.m.

Installation af styresystemet klargør vi på forskellige måder.
Viden og indsigt omkring opgaven, og de ting man skal være opmærksom på når opgaven udføres, er vigtige elementer i opgaven.

Jess har igennem hans arbejdstræning lært opgaven til fulde. Han har lærte alle processer og faldgruber, og opretholder en høj arbejdsmoral og kvalitet i hans arbejde. Det har givet en høj produktivitet og en lav fejlprocent. At opnå det er drømmescenariet for en virksomhed som vores.

For hvis der er fejl i opsætning eller computeren, får NordVirk en utilfreds kunde. Det koster ekstra fragt på returvaren og tid på at udbedre skaden.
Jess fortæller, at han er glad for at opgaven er velkendt da det giver ham ro og mindre stress.
Vi er sikker på, at Jess kommer til at være en værdifuld ressource for en kommende arbejdsgiver. Han har bevist at han klarer opgaven selvstændigt og i høj kvalitet.

IT’s in good hands.

Andre gode historier