Marketing og Teknologiværksted

I Teknologiværkstedet er der mulighed for at fordybe sig med 3D print, 3D modellering i form af Tinkercad og Blender, programmering, styringen af en robotarm og fotografering med hjælp fra faguddannet personale, der vil guide og vejlede undervejs.

Der sættes fokus på at arbejde løsningsorienteret på opgaver, der skal simulere typiske opgaver fra den virkelige verden. I den forbindelse arbejdes der med markedsundersøgelser, idéudvikling, udviklingsprocesser og iterative designprocedurer. Forbundet med de teknologiske færdigheder, man kan tilegne sig, kan man styrke sin professionelle profil.

Arbejdet er i udgangspunkt selvstændigt, men kan struktureres som teamarbejde i små hold. Der bliver lagt vægt på selv at opsøge viden, med støtte fra det faglige personale.

I Marketingværkstedet kan du fordybe dig i grafiske opgaver i Adobe Creative Cloud som inkluderer programmerne InDesign, Photoshop, AfterEffects, Premier Pro og Illustrator. Du har desuden mulighed for at lære at opbygge hjemmesider i CMS-programmer – herunder WordPress, ligesom du har mulighed for at arbejde med webshop og sociale medier.

Marketingværkstedet er NordVirks Marketingafdeling, og de opgaver som løses i værkstedet, bliver oftest brugt i den interne såvel eksterne kommunikation og markedsføring af NordVirk.

Der vil være opgaver, som har en deadline, men selvom du som udgangspunkt arbejder selvstændigt, vil du altid have støtte fra det faglige personale. Marketingværkstedet har et særligt fokus på projektarbejde, idéudvikling og samarbejde omkring delprocesser af et marketingprodukt – eks. videoredigering, salgsbrochurer, sociale medier m.v. Der bliver lagt vægt på, at den viden du tilegner dig i værkstedet, styrker din professionelle profil.