Værkstederne

Vi ved, at uden aktiv hjælp og vejledning, kan målgruppen have store vanskeligheder med, at opfylde arbejdsmarkedets krav og forventninger.

Alle deltagere der har deres uddannelsestilbud eller arbejdstræningstilbud har en pædagogisk vejleder tilknyttet.

NordVirks værksteder arbejder alle ud fra samme grundtanke og koncept.

Beskæftigelsen skal give mening, det skabes ved at have arbejdsopgaver, hvor der enten er kundeforhold eller hvor opgaven skal bruges til NordVirks interne virksomhedsudvikling.

Værkstederne udvikler ikke kun deltagernes faglige IT-færdigheder, men styrker også deres samarbejdsevner og troen på, at egen indsats kan gør en forskel. Et arbejdsfællesskab der er tæt på det ordinære arbejdsmarked styrker deltagernes motivation for at udvikle flere IT-faglige kompetencer.

Hos NordVirk er de reelle arbejdstræningsopgaver delt op i tre forskellige områder, hvor der er mulighed for en progressiv faglig udvikling.

NordVirks pædagogiske tilgang organiseres ud fra en autisme-venlig pædagogik, hvor stress situationer minimeres ved at have fokus på struktur, planlægning og individuelle hensyn.

I de daglige beskæftigelsesaktiviteter udvikler deltagerne nye IT-kompetencer, således at der skabes basis for at blive job- eller uddannelsesklar.

Åbningstider

Klik her for at se vores åbningstider.

NordVirk

Nålemagervej 5

9000 Aalborg

CVR. 35 37 59 29

Kontakt

Direktør Stepan Lee

+45 22 27 10 83

sl@nordvirk.dk